Picture
Lankytojų pageidavimu atidarome naują diskusijų erdvę - Forumą atskiroje skiltyje. Kviečiame diskutuoti, dalintis patirtimi, keistis žiniomis, skelbti informaciją, šnekučiuotis...
Atskiras diskusijų puslapis leis atskirti nuomones pagal nagrinėjamas problemas. Anksčiau diskusijos vykdavo įvairiomis temomis po straipsniais, kurie kartais neturėdavo ryšio su diskusijų temomis.

PRISIJUNKITE, IŠSAKYKITE SAVO NUOMONĘ IR IŠKLAUSYKITE KITŲ. FORUME GALITE NET PASIŪLYTI IR SUKURTI TEMAS, KURIOS, JŪSŲ NUOMONE, REIKALAUJA DISKUSIJŲ.



Galite dalyvauti diskusijose tik prisijungę. Sugalvokite slapyvardį ir prisiregistruokite (instrukcija čia). Galite prisijungti ir su turima paskyra "Google", "Yahoo", "Facebook".
Registracija  sumažins galimybes vienam asmeniui kalbėti kelių asmenų ar kito asmens vardu. Registruotis galite slapyvardžiu, nebūtina registruotis tikru vardu ar pavarde.



DĖMESIO! Komentarai, kurie prasilenkia su etikos normomis ar prieštarauja LR įstatymams bus šalinami, bet norime tikėti, kad to daryti nereikės. Prašome gerbti save ir kitus.

 
Būkite pasveikinti, mieli sodiečiai!


1990 m. kovo 11 d. Lietuvos Respublikos Aukščiausioji Taryba pasirašė Lietuvos nepriklausomybės atstatymo aktą, kuriame rašoma, kad atstatomas1940 m. svetimos jėgos panaikintas Lietuvos Valstybės suvereninių galių vykdymas ir Lietuva nuo šiol yra nepriklausoma valstybė.
 
Picture
 Štai ir sulaukėme pirmojo pavasario mėnesio.  Ir nors už lango dar sniegas, ir kartais šaltukas paspaudžia visai  žiemiškai, diena iš dienos saulė kopia vis aukščiau ir šildys stipriau.  Tai reiškia, kad atėjo laikas pradėti pavasario darbus sode.

Kokie jie - skaitykite skiltyje Sodininko kalendorius.